30 september

Mooi dagje❗️ Eerst heeft Peter gejureerd bij de Springwedstrijd van Manege Het Paardrijk. Er werd goed gereden👌 Daarna snel door naar Uden waar Linda in het kader van opleiden onze bij het AES goedgekeurde hengst Icarius MH (Olivi x Neostan x Donnerhall) voor de 1e keer in het M1 gestart. 2 winstpunten rijker en een […]

28 september

Afgelopen zondag heeft Peter een clinic/demo gegeven over het Springen op de Opendag bij Manege Het Paardrijk. Was leuk met alle fanatieke ruiters en bezoekers

16 september

En daar zitten we dan! In spanning af wachten of Cannavaro MH Z foutloos blijft in de finale op het WK jonge paarden in Lanaken met Leon Kuijpers.  

15 september

Cannavaro SPAM❗️❗️ Wij zijn als fokker nu nog gelukkiger. Ook de 2e ronde vandaag liep Cannavaro Z zonder fouten op het Wereldkampioenschap voor Jonge Paarden in Lanaken. Dat word spannend dit weekend in de Finale.

14 september

Heel blij en trots met ons fokproduct Cannavaro Z (Cameron Z x Ferro x Ladalco) Foutloos in de 1e ronde op het Wereldkampioenschap voor Jonge Paarden onder Leon Kuijpers.

28 augustus

Zo trots en blij!!!!!! Ons fokproduct Cannavaro Z nu in eigendom van Eef Hamers is gekwalificeerd voor de Wereldkampioenschap Jonge Paarden in Lanaken onder Leon Kuijpers!!!! Een van de doelen bereikt in ons bescheiden fokkerij programma.

12 augustus

Daar gaat ze dan…. met een dubbel gevoel hebben we vandaag onze Harmonica weggebracht naar haar nieuwe For Ever Home. Danique Sauer en Harmonica zijn zo’n leuke combinatie met elkaar dat wij haar verkocht hebben aan de familie Sauer. Ondanks dat we haar eigenlijk niet kwijt wilde want Linda was er nog lang niet mee […]

11 augustus

Senne vandaag lekker gesprongen met onze Darka MH in het BB en B. Een balkje in de B. Geeft niks! Samen mooi km’s maken en combinatie worden.

29 juli

Ons Fokproduct Cannavaro MH Z als 7e geëindigd overall na gisteren al een mooie 4e plek op de kwalificatie voor de Wereldkampioenschappen Jonge Springpaarden. En dus net niet door. Wat sprong hij lekker onder Olivier van der Vaart! Leuk om op de livestream je fokproduct terug te zien. (En als fokker ook genoemd word)